Beden Dili: Eski FBI Ajanından İnsanların Bedenini Okuma Rehberi (Joe Navarro, Marvin Karlins) - Psikosayfa

Beden Dili: Eski FBI Ajanından İnsanların Bedenini Okuma Rehberi (Joe Navarro, Marvin Karlins)

Beden dili hakkında kitap tavsiyesi, kişisel gelişim kitap ismi önerileri, psikolojik kitaplar...

Beden dili hareketleri ve anlamları sizin de ilginizi çekiyorsa veya beden dili alanında kendinizi geliştirmeniz gereken bir mesleğiniz varsa Joe Navarro ve Marvin Karlins'in birlikte yazdığı "Beden Dili: Eski FBI Ajanından İnsanların Bedenini Okuma Rehberi" isimli kitabı mutlaka okumalısınız.

1953 doğumlu Amerikalı yazar Joe Navarro, aynı zamanda beden dili alanında uzmanlaşmış eski bir FBI ajanı ve denetçisi.

Şimdilerde yazarlık yapan Navarro'nun beden dili hakkında yazdığı birçok kitap olsa da "Beden Dili: Eski FBI Ajanından İnsanların Bedenini Okuma Rehberi" adlı kitabın diğerlerinden farkı,  doktorasını psikoloji alanında yapan Marvin Karlins'in de katkılarıyla ortaya çıkmış olması.

Toplam dokuz bölümden oluşan kitabın akıcı bir dili var. Kitabı keyifle okunabilir hale getiren diğer bir şey de oldukça fazla görsel kullanılarak birçok beden hareketinin somutlaştırılmış olması. Yani, kitabı okurken bir yandan da beden dili mesajlarını, hem kadın hem de erkek canlandırıcılar aracılığıyla gözlemleme fırsatı bulmanız mümkün.

Kitapta ele alınan başlıkların birçoğunda; anlatılanları destekleyen yaşanmış olaylara, haberlere ve ilgili başka metinlere de yer verilmiş. Böylece kitabın anlatımı daha canlı, daha akıcı bir hale gelmiş.

Joe Navarro'nun bu kitabı, hem hızlıca bir göz atarak beden dili hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için hem de detaylı okuma yapmak isteyenler için oldukça ideal.

İsterseniz hızlıca görsellere ve altındaki bir-iki cümlelik açıklamalara bakabilir, isterseniz de detaylı bir okuma yaparak örnek olaylarla bilginizi daha da zenginleştirebilirsiniz.

Son olarak, beden dili hakkında kısa bir yazı okumak isterseniz buraya tıklayarak "Vücut Dili Nedir? Beden Dili Hareketleri ve Anlamları" başlıklı yazıya göz atabilir veya daha fazla kitap önerisi için buraya tıklayarak Psikosayfa'nın kitap kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar